Меню
Вашата количка

Органичен Японски памук Muji 100% чист натурален продукт

Органичен Японски памук Muji 100% чист натурален продукт
Hot
Органичен Японски памук Muji 100% чист натурален продукт
0.30лв.
  • Stock: In Stock
  • Model: Organic cotton muji

Органичен Японски памук Muji 100% чист натурален продукт

GENETICS VAPOR ТECHNOLOGY ©

ЕЛЕКТРОННЕН МАГЗИН ЗА ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И НИКОТИНОВИ ТЕЧНОСТИ

 

Органичен памук Muji:
 
Цена за 1бр. листче -20ст.
Може да избрете желаната бройка от падащото меню.
 
 
 
Японския памук е изключително 100% натурален продукт който много добре попива и задържа никотиновата течност. Ползва се като от него се изрязват ивици и с леко пресукване се пъхат в нагревателния елемент на RBA / RDA изпарителя. Структурата му е линейна по дългата страна с което трябва да се съобразим когато режем ивицата. В линейната структура всички нишки на памука са в една посока което спомага за лесното предаване на течността. Памука е произведен и внесен от Япония

Японския памук не е обработвам с никакви химически препарати, избелващи или оцветяващи. При производството му не са използвани флоурорисцентни агенти и консерванти. Памука е отглеждан биологично чисто - без използване на химически торове. На места по памука могат да се видят инцидентни тъмни обекти - това е съвсем нормални остатъци от семена. Някои партиди могат да бъдат не чисто бели - това също е нормално.

 

При използването на памука в нагреватели - трябва да имаме впредвид, че в сухо състояние (не обмокрен с течност) той може да се запали от температурата на нагревателя. Това особенно важи при почистването чрез прогаряне (dry burn) на нагревателя.

 

Технически данни:

Размер: 60 х 80 мм.

Цвят: бял

Дебелина: 5 мм.

Специфично тегло: 200 гр. / кв.м.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър