Меню
Вашата количка

Smok

Smok
Резервен под за Smok IPX RPM2 Pod 5.5мл.
-5 %
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Smok IPX80 RPM 2 Pod е съвместим с RPM 2 изпарителни глави на Smok!Посочената цена е за 1бр. под, без изпарителна глава.Забранено за лица под 18г...
7.49лв. 7.90лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой под без изпарителна глава.Smok Morph Pod-40 - 3.7ml.Smok Morph Pod-40 RPM Pod е съвместим със серията RPM изпарителни глави.Забранено за лица под 18г.  ..
8.49лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на  Smok.Посочената цена е за 1бр. резервен под, без изпарителна глава.Забранено за лица под 18г...
6.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой празен под без изпарителна глава.Празният RPM под е съвместим със  SMOK RPM 40 и SMOK RPM 40 RBА самообслужваема глава.Забранено за лица под 18г...
7.49лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1брой под.В к-та няма изпарителна глава.Капацитет - 4мл.Съвместим със Smok Nord 50W Kit.Съвместим със серията намотки LP2.Забранено за лица под 18г...
7.49лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1брой под.В к-та няма изпарителна глава.Капацитет - 4.5мл.Съвместим със Smok Nord 50W Kit.Съвместим със серията намотки Nord.Забранено за лица под 18г...
7.49лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1брой под.В к-та няма изпарителна глава.Капацитет - 4мл.Съвместим със Smok Nord 50W Kit.Съвместим със серията намотки RPM.Забранено за лица под 18г...
7.49лв.
Резервен под за Smok RPM 4 LP2 5мл.
-20 %
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой под без изпарителна глава.Smok RPM 4 LP2 5мл. е съвместим с  LP2 изпарителни глави.Забранено за лица под 18г.  ..
7.99лв. 9.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой под без изпарителна глава. RPM Nord Pod 4.5мл.е съвместим със серията Nord изпарителни глави.Забранено за лица под 18г.  ..
7.49лв.
Резервен под за Smok RPM80 5мл.
-17 %
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой под без изпарителна глава.RPM80 RPM Pod е съвместим с всички RPM изпарителни глави.Забранено за лица под 18г.  ..
7.49лв. 8.99лв.
Резервен под за Smok RPM80 RGC 5мл.
-17 %
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой под без изпарителна глава.RPM80 RGC Pod е съвместим с RGC Conical Mesh Coil.Забранено за лица под 18г.  ..
7.49лв. 8.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. под. 5мл., без изпарителна глава.Съвместим с намотките от сериятa RPM.Съвместим с моделите  Smok Thallo и Thallo S.Забранено за лица под 18г...
7.49лв.
Показва 211 до 222 от 222 (8 страници)