Меню
Вашата количка

Пълнители за Мини вейпове "под система"

Пълнители за Мини вейпове "под система"
 Heisenberg Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape
-40 %
Brand: Vampire Vape
Оригинален продукт на Vampire Vape.Посочената цена е за 1 брой капсула с течност Heisenberg с 20мг. солев никотин.Капсулата може да се използва само с устройствата на Vampire Vape Dot Pro Kit.Heisenberg - микс от горски плодове с лек дъх на ледена мента.Капацитет 2мл., за MTL изп..
5.90лв. 9.90лв.
Brand: Medo
Оригинален продукт с код за проверка на  Medo.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Капацитет: 2мл.Забранено за лица под 18г.Продукта е консуматив и след употреба не е гаранционен, подлежи на замяна, само в случай на дефект ..
6.49лв.
Brand: IPHA
Оригинален продукт с код за проверка на IPHA.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава.Може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Параметри:ParametersE-juice Capacity: 2mlResistance: 0.8ohm SS316 Coil (best used with nic-salts)Забранено за лица под 18г.Продукта е консумат..
4.99лв.
Brand: Joyetech
Оригинален продукт с код за проверка на Joyetech.Посочената цена е за 1бр., празен под без изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню.Описание2.0mL Refillable Juice CapacityBottom Side Fill SystemЗабранено за лица под 18г.Продукта е консуматив и не е гаранционен, подлежи на..
5.99лв.
Brand: Justfog
Оригинален продукт с код за проверка на Justfog.Посочената цена е за 1 брой, може да изберете желаната бройка от падащото меню.Key Features of Minifit Pods by JustfogCompatible with the Justfog Minifit only1.5ml vape juice capacity1.6ohm fitted coilGreat for nicotine saltsЗабране..
5.99лв.
Lemon Pie Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape
-40 %
Brand: Vampire Vape
Оригинален продукт на Vampire Vape.Посочената цена е за 1 брой капсула с течност Lemon Pie с 20мг. солев никотин. Lemon Pie  е апетитна смесица от лимонов пай и бисквитка.Капсулата може да се използва само с устройствата на Vampire Vape Dot Pro Kit.Капацитет 2мл., за MT..
5.90лв. 9.90лв.
Menthol Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape Menthol Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape
-40 %
Brand: Vampire Vape
Оригинален продукт на Vampire Vape.Посочената цена е за 1 брой капсула с течност Heisenberg с 20мг. солев никотин.Капсулата може да се използва само с устройствата на Vampire Vape Dot Pro Kit.Menthol - освежете небцето си с този леден ментолове ободряващ аромат.Капацитет 2мл., за MTL изпар..
5.90лв. 9.90лв.
Brand: Moti
Оригинален продукт с код за проверка на Moti.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава.Може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Параметри:E-juice Capacity: 1.8mlPuffs for Use: 650-800 PuffsHeating Wire Resistance Range: 1.2-1.5ohmAtomizing Core: Meta Tech heating technologyO..
5.99лв.
Pinkman Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape Pinkman Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape
-40 %
Brand: Vampire Vape
Оригинален продукт на Vampire Vape.Посочената цена е за 1 брой капсула с течност Pinkman с 20мг. солев никотин.Pinkman е един невероятен микс от горски плодове - ягоди, малини, къпини приятно съчетани с цитросови плодове - грейпфрут и лимон.Капсулата може да се използва само с устройствата на&n..
5.90лв. 9.90лв.
Brand: Smoant
Оригинален продукт с код за проверка на Smoant.Посочената цена е за 1 брой, може да изберете желаната бройка от падащото меню.  Physical Parameter:Capacity: 2mlResistance: 1.3ohmCoil type: Quartz coilFit for: Smoant karat Pod Packing List:   1 x 1pc Smoant Karat Re..
7.90лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:Refillable Pod - Replaceable Cartridge2mL Pod Capacity1.4ohm Integrated Coil ResistanceCotton Wicking MediumSide Fill System - SIlicone S..
5.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:1.4ohm Vertical Ceramic CoilMTLExcellent FlavorЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глави са консумативи и след употреба не са гаранционни, под..
7.90лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:0.8ohm Vertical Mesh CoilMTLBest Cloud1.7ml E-Liquid capacityЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глави са консумативи и след употреба не са га..
7.90лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:1.0ohm Vertical Kanthal CoilMTLSuperior FlavorЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глави са консумативи и след употреба не са гаранционни, подл..
7.90лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой под систем, без изпарителни глави, може да поръчате отделно от меню категория нагреватели Smok.Описание:1 брой под систем за пълнене на течност с капацитет 3мл. за Nord Pod Kit.Забранено за лица под 18г.Продукта е консуматив и ..
5.00лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Този изпарител е подходящ ако искате да изкарвате повече облаци с дим.Описание:Ergonomic Mouthpiece2mL Pod CapacitySMOK NOVO 2 Pod Series1.0ohm M..
7.49лв.
Smok RPM Mesh 0.4ohm Coil изпарителна глава Smok RPM Mesh 0.4ohm Coil изпарителна глава
Hot
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой изпарителна глава, може да изберете желанат бройка от падащото меню отстрани.RPM Replacement Coil Parameters :Brand : SMOKCoil type : RPM Mesh 0.4ohm CoilПродукта е консуматив и след употреба не е гаранционен, подлежи на з..
6.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой изпарителна глава, може да изберете желанат бройка от падащото меню отстрани.RPM Replacement Coil Parameters :Brand : SMOKCoil type : RPM Quartz 1.2  CoilCoil Specifications1.2 ohm (12W)Продукта  е консумати..
6.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой изпарителна глава, може да изберете желанат бройка от падащото меню отстрани.RPM Replacement Coil Parameters :Brand : SMOKCoil type : RPM SC 1.0ohm coil.Single CoilIntense Flavor & Dense VaporWattage : 14W BestRecommen..
6.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой изпарителна глава, може да изберете желанат бройка от падащото меню отстрани.RPM Replacement Coil Parameters :Brand : SMOKCoil type : RPM Triple 0.6ohm Coil.Fast Ramp-up TimeExcellent Flavor & Vapor ProductionWatt..
7.99лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Coil Specifications:Refillable Pod System0.8ml Capacity1.8ohm Atomizer ResistanceReplaceableMagneticЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глви са консум..
4.99лв.
Brand: Teslacigs
Оригинален продукт с код за проверка на Teslacigs.Посочената цена е за 1бр., може да изберете желаната бройка ор падащото меню.Teslacigs GG Replacement Pods Features:2.0mL Pod Juice CapacityCoil Resistance: 1.5ohm Coil Material: CeramicWicking Material: Cotton FiberMagnetic Snap-In Connect..
9.99лв.
Tobacco Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape Tobacco Dot Pro Капсула 20мг Vampire Vape
-40 %
Brand: Vampire Vape
Оригинален продукт на Vampire Vape.Посочената цена е за 1 брой капсула с течност Tobacco с 20мг. солев никотин.Tobacco - тъмният и гладък вкус на тютюна се подсилва от кремообразния бадем при издишване.Капсулата може да се използва само с устройствата на Vampire Vape Dot Pro Kit.Капац..
5.90лв. 9.90лв.
Brand: Vaporesso
Оригинален продукт с код за проверка на Vaporesso.Посочената цена е за 1 брой изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Параметри:POD Capacity: 2mlCoil: 1.3ohm(10W, for nic-salts e-juice)Filling: Press-To-Fill on top (1 step)Иновативен дизайн от PTF..
6.99лв.
Vaporesso Renova Zero Replacements Pods изпарителна глава Vaporesso Renova Zero Replacements Pods изпарителна глава
Hot -24 %
Brand: Vaporesso
Оригинален продукт с код за проверка на Vaporesso.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава.Може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:1.0ohm CCELL Coil - rated for 7-12WPCTG ConstructionPush-to-Fill Design (PTF)Organic CottonProprietary Connection1.6ml.Забранено за л..
5.99лв. 7.90лв.
Brand: Voopoo
Оригинален продукт с код за проверка на Voopoo.Посочената цена е за един брой резервен под, без изпарителна глава.Резервен контейнер за електронни цигари Voopoo Drag X Plus, както и за изпарители Voopoo Pod Tank / VooPoo TPP POD Tank.Вместимост: 5.5 ml. Контейнерите TPP и главите PNP не са..
9.00лв.
Резервен Pod за Voopoo Drag X/S 4.5ml Резервен Pod за Voopoo Drag X/S 4.5ml
-3 %
Brand: Voopoo
Оригинален продукт на  Voopoo.В к-та не е включена изпарителна глава. Посочената цена е за 1 брой резервен под.Съвместими със системите Drag S & Drag X Pod.Забранено за лица под 18г...
7.79лв. 7.99лв.
Резервен под за Smok IPX RPM Pod 5.5мл. Резервен под за Smok IPX RPM Pod 5.5мл.
-13 %
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на  Smok.Посочената цена е за един брой под, без изпарителна глава.Smok IPX80 RPM Pod е съвместим с RPM изпарителни глави на Smok!Забранено за лица под 18г...
6.99лв. 7.99лв.
Резервен под за Smok IPX RPM2 Pod 5.5мл.
-5 %
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Smok IPX80 RPM 2 Pod е съвместим с RPM 2 изпарителни глави на Smok!Посочената цена е за 1бр. под, без изпарителна глава.Забранено за лица под 18г...
7.49лв. 7.90лв.
Brand: Smoktech
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой под без изпарителна глава.Smok Morph Pod-40 - 3.7ml.Smok Morph Pod-40 RPM Pod е съвместим със серията RPM изпарителни глави.Забранено за лица под 18г.  ..
7.49лв.
Показва 1 до 30 от 40 (2 страници)